Winactie op Facebook bij 500 likes

Wat voor een workshop op het gebied van Onderwijs en ICT zou jij graag willen volgen? Daar ben ik nieuwsgierig naar. Daarom deze Facebook actie.

Bij 500 likes op de Facebookpagina verloot ik onder mijn volgers één van mijn workshops.
Bij elke 100 likes (tot 499) verloot ik een 10% kortingscoupon voor één van mijn workshops.
 
Wat moet je doen om kans te maken op een workshop of een kortingscoupon?
  • Laat onder dit bericht op de Facebookpagina of deze blog een reactie achter waarin je vertelt over welk onderwerp op het gebied van Onderwijs en ICT je graag een workshop zou willen volgen. Vertel in je bericht wat je graag in zo'n workshop zou willen leren en voor welke groep jij staat. Het mag een workshop zijn die al op mijn site staat, maar ook andere ideeën zijn zeer welkom. Wie weet maak ik met jouw suggestie wel een nieuwe workshop!
  • Like de Facebookpagina Miranda Wedekind Onderwijsbegeleiding.
  • Zou je dit bericht willen delen? Dat zou ik erg fijn vinden, maar is geen voorwaarde om deel te nemen aan de actie.!

Meer informatie:

  • Bij elke 100 likes (tot 499) verloot ik onder mijn Facebookvolgers een 10% kortingscoupon. De winnaar van deze coupon maak ik bekend op Facebook en op mijn website. De winnaar wordt gekozen met een random number generator. De winnaar van een coupon moet binnen 2 weken contact met me opnemen via een PB op Facebook of via het contactformulier op mijn website.
  • Bij 500 likes verloot ik onder mijn Facebookvolgers een bon voor een gratis workshop naar keuze uit mijn aanbod. De winnaar van deze coupon maak ik bekend op Facebook en op mijn website. De winnaar wordt gekozen met een random number generator. De winnaar van een coupon moet binnen 2 weken contact met me opnemen via een PB op Facebook of via het contactformulier op mijn website.
  • In overleg bepalen de winnaars welke workshop uit mijn aanbod ze willen volgen en bepalen we samen de datum waarop de workshop gegeven wordt.
  • De 10% kortingscoupons en de bon voor de gratis workshop zijn geldig tot een jaar na uitgifte.

Deze promotie is op geen enkele manier verbonden met Facebook en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook. De informatie die je verstrekt door mee te doen aan de actie verstrek je dan ook niet aan Facebook maar aan Miranda Wedekind Onderwijsbegeleiding.

Commentaar schrijven

Commentaren: 0