· 

Mijlpaal!!

De eerste mijlpaal is bereikt! Gisteravond had mijn pagina https://www.facebook.com/mirandawedekindonderwijsbegeleiding 100 volgers. Inmiddels zijn we daar al weer een stukje overheen.

En zoals beloofd verloot ik dus een 10% kortingscoupon voor één van mijn workshops.

 

De kortingscoupon verloot ik woensdag 19 oktober om 16.00 uur onder de volgers van mijn Facebookpagina.

 

Maar omdat de nieuwsbrief inmiddels ook 99 leden heeft, verloot ik onder hen een tweede kortingscoupon!

Ook deze verloot ik op woensdag 19 oktober om 16.00 uur.

 

Dus... als je mijn pagina volgt op Facebook én ingeschreven bent voor de nieuwsbrief, maak je 2x kans op een kortingscoupon. Als lid van de nieuwsbrief krijg je ook nog exclusief toegang tot de pagina Nieuwsbrief specials met daarop extra materialen,

 

 


 

Voorwaarden:
  • Bij elke 100 likes (tot 499) verloot ik onder mijn Facebookvolgers een 10% kortingscoupon. De winnaar van deze coupon maak ik bekend op Facebook en op mijn website. De winnaar wordt gekozen met een random number generator. De winnaar van een coupon moet binnen 2 weken contact met me opnemen via een PB op Facebook of via het contactformulier op mijn website.
  • Bij 500 likes verloot ik onder mijn Facebookvolgers een bon voor een gratis workshop naar keuze uit mijn aanbod. De winnaar van deze coupon maak ik bekend op Facebook en op mijn website. De winnaar wordt gekozen met een random number generator. De winnaar van een coupon moet binnen 2 weken contact met me opnemen via een PB op Facebook of via het contactformulier op mijn website.
  • In overleg bepalen de winnaars welke workshop uit mijn aanbod ze willen volgen en bepalen we samen de datum waarop de workshop gegeven wordt.
  • De 10% kortingscoupons en de bon voor de gratis workshop zijn geldig tot een jaar na uitgifte.

Reactie schrijven

Berichten: 0