Winnaars!!

Op woensdag 19 oktober 2016 om 16.00 uur was ik live op Facebook.

Heb je het gemist? Kijk het filmpje dan hier terug.


Ik heb 2 winnaars getrokken voor de kortingscoupons.

 

De coupon geeft de winnaar recht op 10% korting op 1 van mijn workshops.

 


De winnaars zijn:

Christel Wolff (Facebook) en Ans (nieuwsbrief).

 

Christel en Ans ik heb jullie een berichtje gestuurd. Ik hoop snel van jullie te horen!

 

Van harte gefeliciteerd!!

 

Ik hoop jullie binnenkort op 1 van mijn workshops te mogen ontmoeten.

 

Nog even de voorwaarden:

 

  • Bij elke 100 likes (tot 499) verloot ik onder mijn Facebookvolgers een 10% kortingscoupon. De winnaar van deze coupon maak ik bekend op Facebook en op mijn website. De winnaar wordt gekozen met een random number generator. De winnaar van een coupon moet binnen 2 weken contact met me opnemen via een PB op Facebook, via de mail info@mirandawedekind.nl of via het contactformulier op mijn website.
  • Bij 500 likes verloot ik onder mijn Facebookvolgers een bon voor een gratis workshop naar keuze uit mijn aanbod. De winnaar van deze coupon maak ik bekend op Facebook en op mijn website. De winnaar wordt gekozen met een random number generator. De winnaar van een coupon moet binnen 2 weken contact met me opnemen via een PB op Facebook of via het contactformulier op mijn website.
  • In overleg bepalen de winnaars welke workshop uit mijn aanbod ze willen volgen en bepalen we samen de datum waarop de workshop gegeven wordt.
  • De 10% kortingscoupons en de bon voor de gratis workshop zijn geldig tot een jaar na uitgifte.

 

Commentaar schrijven

Commentaren: 0