21e eeuws leren

/21e eeuws leren
21e eeuws leren2018-10-22T18:33:57+00:00

Workshop 21e eeuws leren

Iedereen heeft er wel over gehoord: de 21e eeuwse vaardigheden. Maar wat doe je er nou echt mee in jouw klas?

In deze workshop verkennen we de 21e eeuwse vaardigheden en kijken wat ze precies inhouden. Daarna gaan we concreet aan de slag in kleine groepjes om een thema uit te werken.

Voor deze workshop is het fijn als je materialen van een thema dat je binnenkort in de klas wilt gaan doen, mee neemt naar de workshop (bijvoorbeeld je methodeboek, lesdoelen, Pinterestpagina met voorbereidingen,....).

Wat komt er aan bod?

- Je leert wat de 21e eeuwse vaardigheden inhouden.
- Je ziet voorbeelden van "good practices" in de klas.
- We denken in de workshop na over hoe je 21e eeuwse vaardigheden  in jouw klas kunt inzetten tijdens je volgende thema.

Opbrengst

Na deze workshop weet je wat 21e eeuwse vaardigheden zijn en kun je deze inzetten in je klas. Je hebt ideeën gekregen om de vaardigheden in te zetten in je eigen klas en kunt dit meteen bij je volgende thema in de eigen groep inzetten.


Workshop boeken

Teamtraining:

Plaats: Bij jullie op school
Wanneer: In overleg
Duur: De workshop duurt ongeveer 2 uur
Prijs: Startprijs €450, exclusief reistijd en -kosten, voor maximaal 10 personen. Bij een workshop op maat maak ik een offerte.

Heb jullie interesse in deze training? Neem dan contact met me op via het ​contactformulier
of de mail: info@mirandawedekind.nl .


Mag ik bij jou op school een workshop geven? 

Zou je wel een workshop 21e eeuws leren willen volgen, maar zijn jullie niet met genoeg mensen? Dan kom ik de workshop graag bij jou op school geven. Ook als jij de enige van jouw school bent! 

Samen spreken we een datum af. ik zet de datum op de site en zoek andere deelnemers. Als we er minimaal 6 hebben, dan gaat de workshop door en kom ik naar jou toe! 

Prijs: €79 p.p.

Interesse? Stuur me een berichtje via info@mirandawedekind.nl.