Home2022-08-23T09:48:40+02:00
Download gratis de Extra materialen en geef vorm aan 21e eeuws leren!

Ben jij (kleuter)leerkracht in het basisonderwijs en werk je het liefst thematisch? Wil je je onderwijs aanpassen aan deze tijd en digitale geletterdheid en 21e eeuwse vaardigheden integreren in je thema’s? Maar vind jij dit lastig en weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Een eerste stap is om je gratis in te schrijven voor mijn inspiratiemails en toegang te krijgen tot mijn Extra materialen!

Met passie wil ik jou als leerkracht van het jonge kind begeleiden en inspireren, om toekomstgericht leren te integreren in je klas. Samen met jou wil ik dit doen vanuit thematisch werken, zodat kinderen spelend én betekenisvol leren. Binnen een thema aan het werk, zodat jouw kinderen vaardig worden met ICT-tools. De 21 eeuwse vaardigheden krijgen binnen het thema een plek. Daarnaast leer je ze ook digitale vaardigheden. Door ICT toe te voegen wordt het eenvoudiger om voor ieder kind in te spelen op zijn eigen leerbehoefte.

En dat is waar we het toch allemaal voor doen? Goed en uitdagend onderwijs waarin ieder kind wordt voorbereid op zijn (nu nog onbekende) toekomst en baan.

Vrijblijvend gesprekje?

Interesse om eens kennis te maken?
Heb je behoefte om eens samen te sparren over 21 eeuwse vaardigheden of digitale geletterdheid in jouw klas of op jullie school?

Vul via de knop hieronder je gegevens in, dan neem ik contact met je op.
Samen kijken we wat ik eventueel voor je kan betekenen.

Artikelen over ICT en 21e eeuws leren

Ik werk samen met:

ICT Leskisten
Home
Basicly
Bestel jij iets via deze link?
Dan ontvang ik een klein percentage.
Deze opbrengst zorgt dat de Extra materialen gratis blijven!
Bol.com
Home

Netwerk Mediawijsheid heeft de missie ‘Iedereen mediawijs’.
Daar sluit ik me graag bij aan!

Home
Ga naar de bovenkant