Beebot · 22. november 2017
Ellen Verweij deed in maart mee aan de Beebotchallenge. Tijdens deze challenge kregen de deelnemers elke week 2 uitdagingen met de Beebot die ze in hun klas uitvoerden. Een super leuke challenge, waardoor Ellen dus enthousiast werd over de Beebot. N.a.v de Beebot challenge is zij gestart met dit eTwinning project. Nuffic was erg enthousiast en heeft daarom dit filmpje gemaakt.

Tools · 18. november 2017
Thinglink is vernieuwd en dat betekent dat in de gratis versie bepaalde dingen niet meer kunnen. In een vorige blog liet ik je zien hoe je een bestaande interactieve plaat kunt bewerken. Als je een gratis account hebt is dat helaas niet meer mogelijk. Je moet een upgrade van je account uitvoeren om dit weer te kunnen. En ja... dat kost geld. Maar met de code PRO17 is dat tot het einde van 2017 niet zo heel duur. In de Screencast hieronder laat ik je zien hoe Thinglink nu werkt, hoe je kunt...

Beebot · 16. november 2017
Veerle Heyens van Kleuterschool De Tandem in Antwerpen vertelt over de verteltafel Roodkapje die zij in haar klas maakte.

Beebot · 15. november 2017
Christine vertelt hoe zij de Beebot in de klas gebruikt.

Beebot · 12. november 2017
Van Natasja Meulenkamp kreeg ik ook een reactie op mijn mail: "Hoe gebruik jij de Beebot?". Zij beschreef hoe zij een sinterklaas spel heeft gemaakt, met obstakels!

Beebot · 11. november 2017
Heb je de Sinterklaas letterkleurplaten van de Hema al gezien? Ik maakte er kaarten voor de Beebot mee.

Beebot · 04. november 2017
Hoe gebruikt Roeliene Maat de Beebot in haar groep 3 in het Speciaal Onderwijs? Lees het in dit artikel!

Onderwijs en ICT · 01. november 2017
Osmo Words, woorden maken die de Osmo herkent.

Inspiratie · 27. oktober 2017
Bezoek aan Oxievång School, in Malmö, tijdens Google for Education Studytour.

Beebot · 16. oktober 2017
De Beebot alleen voor de kleuters? Wel nee! Ook in de middenbouw kun je de Beebot (of de Bluebot) natuurlijk goed in zetten. In dit artikel vertel ik je meer over de Beebot in combinatie met tafelkaarten.

Meer weergeven