Beebot

Beebot · 22. november 2017
Ellen Verweij deed in maart mee aan de Beebotchallenge. Tijdens deze challenge kregen de deelnemers elke week 2 uitdagingen met de Beebot die ze in hun klas uitvoerden. Een super leuke challenge, waardoor Ellen dus enthousiast werd over de Beebot. N.a.v de Beebot challenge is zij gestart met dit eTwinning project. Nuffic was erg enthousiast en heeft daarom dit filmpje gemaakt.

Beebot · 16. november 2017
Veerle Heyens van Kleuterschool De Tandem in Antwerpen vertelt over de verteltafel Roodkapje die zij in haar klas maakte.

Beebot · 15. november 2017
Christine vertelt hoe zij de Beebot in de klas gebruikt.

Beebot · 12. november 2017
Van Natasja Meulenkamp kreeg ik ook een reactie op mijn mail: "Hoe gebruik jij de Beebot?". Zij beschreef hoe zij een sinterklaas spel heeft gemaakt, met obstakels!

Beebot · 11. november 2017
Heb je de Sinterklaas letterkleurplaten van de Hema al gezien? Ik maakte er kaarten voor de Beebot mee.

Beebot · 04. november 2017
Hoe gebruikt Roeliene Maat de Beebot in haar groep 3 in het Speciaal Onderwijs? Lees het in dit artikel!

Beebot · 16. oktober 2017
De Beebot alleen voor de kleuters? Wel nee! Ook in de middenbouw kun je de Beebot (of de Bluebot) natuurlijk goed in zetten. In dit artikel vertel ik je meer over de Beebot in combinatie met tafelkaarten.

Beebot · 21. oktober 2016
Wat is de Beebot? De Bee-Bot is een kindvriendelijke robot in de vorm van een bij. Kinderen kunnen de robot bedienen met de zeven knoppen op zijn rug. Om van punt A naar punt B te komen moet de Bee-Bot van tevoren de juiste commando’s krijgen. Bijvoorbeeld: twee stappen vooruit, draai naar rechts en dan weer een stap vooruit. De robot onthoudt tot veertig stappen en kan zo uiteenlopende opdrachten uitvoeren.

Beebot · 27. augustus 2016
Ken je de Beebot al? De Beebot is een soort kevertje dat op een bij lijkt. Met de knopjes op zijn rug kun je 'm programmeren en dan rijdt hij naar het punt dat jij geprogrammeerd hebt. In mijn klas zet ik de Beebot regelmatig in en de betrokkenheid is dan superhoog.