Teken mooie figuren met Matalab Artist

Door |2021-03-14T10:49:37+01:00maart 14th, 2021|Computational thinking, Digitale geletterdheid|
Teken mooie figuren met Matalab Artist

Matatalab heeft verschillende add-ons.

Eén van die add-ons is Matatalab Artist.
Met deze set kun je mooie figuren tekenen.
Je stopt de stift in Matatabot (haal het bovenste deel eraf), legt de code neer en Matatabot tekent het figuur.

Kijk maar naar de timelaps hieronder!

Voorbeeldkaarten

Bij de set zitten een aantal voorbeeldkaarten, met code, die je op weg helpen.
En daarna? Daarna ga je zelf experimenteren en je eigen figuren bedenken en tekenen!
Er is veel mogelijk. Vooral uitproberen…..

Bestel jouw eigen Matatalab nu met korting!

En…. wil jij ook hands-on programmeren met Matatalab?
Bestel de set dan nu bij ICTleskisten.

Ik mag je zelfs een kortingscode aanbieden.

Je kunt Matatalab (en alle uitbreidingen) tot 31-03-2021 bestellen met 10% korting!

Gebruik kortingscode:

MirandaWedekind

Bestel je Beebot

Deel dit artikel! Kies je platform.

Over de auteur:

Hoi, ik ben Miranda. Geboren in 1967, dus reken maar uit hoe oud ik ben... ;) Na de Pabo in deeltijd gedaan te hebben ben ik op mijn 30e begonnen als leerkracht. Mijn hart lag/ ligt bij kleuters. Want daar kun je heerlijk thematisch werken en zoeken naar wat elk kind nodig heeft. Digitale geletterdheid en hoe je dat inzet bij kleuters, dat is waar ik warm voor loop, en waar ik jou graag meer over vertel en laat zien. Voor ik leerkracht werd werkte ik in de gehandicaptenzorg. Ook dat heb ik met veel plezier gedaan en ik kijk daar nog steeds met veel plezier op terug. Inmiddels werk ik bovenschools als beleidsmedewerker Onderwijs en ICT waar ik ook bezig ben met mijn passie: digitale geletterdheid in de klas. Dat doe ik natuurlijk naast mijn eigen bedrijf Miranda Wedekind Onderwijsbegeleiding! Heb jij een vraag over ICT/ digitale geletterdheid of 21e eeuws leren? Stel 'm aan me via de mail, het contactformulier of de chat. Ik help je graag verder. Wil je meer over mij weten? Lees dan de pagina Over mij. Groet, Miranda

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant