Geniet jij ook zo van je vakantie? Heerlijk bijtanken, uitrusten en weer opladen voor een nieuw schooljaar.

Maar misschien ben jij ook al weer (stiekem) bezig met het nieuwe schooljaar. Alles voorbereiden, nadenken over je klasseninrichting, je routines, en je eerste thema.
Heb je ook goede voornemens voor het nieuwe schooljaar? Dingen die je dit jaar anders, beter wilt gaan doen? Nieuwe dingen die je wilt inbrengen en uitproberen?

ICT en 21e eeuws leren zou zo’n onderwerp kunnen zijn. Je thema’s verrijken door de 21 eeuwse vaardigheden en ICT tools toe te voegen. Soms in plaats van de dingen die je gewend bent te doen, soms naast de gewone activiteiten.

Zoals je weet wil ik je daar graag bij helpen!

Themapakket

Daarom heb ik voor jou een kant en klaar themapakket gemaakt. Een themapakket over Op reis gaan.
Veel kinderen zijn de afgelopen periode op reis gegaan. En wat is dan leuker om aan het begin van het jaar elkaar te vertellen over waar je bent geweest en hoe de vakantie was.

Met het themapakket dat ik heb gemaakt, kun je meteen aan de slag. Er zitten allerlei activiteiten in die je meteen kunt gebruiken.
En het leuke is dat je daarbij kennis maakt met verschillende tools. Bij elke activiteit vertel ik je welke doelen je met die activiteit kunt behalen. En ja, in het pakket worden een heleboel 21 eeuwse vaardigheden gebruikt.

Thema "Op reis"

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in het themapakket?

Neem dan een kijkje op de pagina waarin ik je meer vertel en laat zien over het themapakket. Je kunt ook het webinar dat ik voor de vakantie gaf nog bekijken. Daarin vertel ik meer over de 21 eeuwse vaardigheden en verschillende tools en zie je een deel van het themapakket.

Meer informatie over het themapakket