Themapagina 21e eeuws leren

Op deze pagina vind je alle materialen 21e eeuws leren die ik heb gemaakt.
Deze horen bij de themapagina's en artikelen op deze site.

De materialen 21e eeuws leren hieronder kun je gratis downloaden via mijn Extra materialen. Deze Extra materialen horen bij de themapagina’s en artikelen op mijn site en ik stel ze gratis ter beschikking aan iedereen die zich inschrijft voor mijn inspiratiemails.

Je mag de Extra materialen alleen gebruiken voor persoonlijk gebruik en niet delen met anderen.

Logische puzzel
Kritisch denken

ICT bingo

Programmeerduel

Denksleutels
thema Gruwelijk eng (KBW 2017)

Programmeerblokken bij "
Tech is te gek" plaatjes

10 vragen om aan je kind te stellen
Thema  Kunst

Kunstdetectives
thema Kunst

Themapakket Op reis 

Dit themapakket Op reis geeft je handvatten om het thema Op reis vorm te geven vanuit de 21 eeuwse vaardigheden. Je kunt dit pakket voor slechts €14,95 als digitale download kopen.

Complimentenkaarten

Denksleutels
thema Gruwelijk eng (KBW 2017)

QR codes naar instructievideo's vriendschapsarmbandjes

Ik heb, wie heeft....? Kerst-editie

Coderen met de kralenplank Sint

Coderen met de kralenplank Piet

De materialen 21e eeuws leren hierboven kun je gratis downloaden via mijn Extra materialen. Deze Extra materialen horen bij de themapagina’s en artikelen op mijn site en ik stel ze gratis ter beschikking aan iedereen die zich inschrijft voor mijn inspiratiemails.

Je mag de Extra materialen alleen gebruiken voor persoonlijk gebruik en niet delen met anderen.