Themapakket Op reis

Met het themapakket Op reis heb je een pakket in handen waarmee je je onderwijs een eigentijdse impuls kunt geven.

Je kunt hiermee een thema vormgeven waarbij je aansluit bij de leefwereld van de hedendaagse kinderen. Je hebt praktische ideeën om ICT tools en activiteiten rond de 21 eeuwse vaardigheden in te zetten.
Je kunt je thema nu eenvoudig aan laten sluiten bij de verschillende niveau’s in jouw klas en je thema rijker en interessanter maken, zodat je leerlingen betrokken en enthousiast mee doen met je lessen. Je gebruikt verschillende tools, die passen bij onderwijs van deze tijd.

Themapakket Op reis

Praktische informatie

Het themapakket bestaat in totaal uit 55 pagina’s.

Het richt zich op het deelthema “Met het vliegtuig” en is gericht op jonge kinderen (4 t/m 7-8 jaar).

Het is een digitaal pakket, dat je na betaling meteen kunt downloaden. Als bijlages zitten er diverse materialen in die je na printen, knippen en lamineren zo kunt gebruiken.
Zo zitten er bijvoorbeeld Beebotkaarten bij . Deze kun je voor verschillende activiteiten gebruiken, waardoor ze lekker multifunctioneel zijn. Maar ook de Denksleutelkaarten, woordkaarten en QR code kaarten zitten er bij.

Bij elke activiteit staan de doelen waaraan je werkt vermeld. De doelen komen vanaf de site van Tule SLO en vanuit het document van de SLO 21 eeuwse vaardigheden; Kijkwijzers en leerlijnen.

Via onderstaande foto’s krijg je een idee van de inhoud van het pakket.

Webinar

Wil je eerst graag meer zien van het themapakket en hoe je dit in kunt zetten in de klas?
Bekijk dan de opname van het webinar Verrijk je thema met ICT dat ik ga in de week van 14 mei.
In het webinar vertel ik je hoe je je thema rijker kunt maken met ICT en 21 eeuwse vaardigheden en laat ik je bij het thema Op reis een aantal activiteiten zien. De materialen die je ziet, zitten ook in het themapakket.

Het themapakket kost €14,95.

Via de knop hieronder ga je naar mijn betaalomgeving.

Na betaling kun je het pakket meteen downloaden. Klik daarvoor op “Terug naar de website”.
Gaat er toch iets mis en kom je niet op de downloadpagina? Je krijgt ook een mailtje van me met de link. Dat kan even duren, omdat je betaling natuurlijk verwerkt moet worden.

Heb je na 2 werkdagen nog steeds geen mail van me ontvangen? Laat het me dan even weten via info@mirandawedekind.nl