Home/Easi-Scope, ICTleskisten, TTS Primary/Winactie Easi-Scope 2

Winactie Easi-Scope 2

Door |2021-02-03T11:39:20+01:00januari 30th, 2021|Easi-Scope, ICTleskisten, TTS Primary|
Winactie Easi-Scope 2

En… weet jij wat dit is?
Doe dan mee aan de winactie!

In de video hoor je alles over deze winactie.

Stuur je antwoord naar info@mirandawedekind.nl, voor woensdag 10 februari 2021, 12 uur!

Stuur je antwoord naar info@mirandawedekind.nl

Je kunt 3 keer meedoen aan deze winactie!
Hieronder vind je de links naar de andere vergrotingen.

Winactie Easi-Scope 2
Winactie 1
Winactie Easi-Scope 2
Winactie 2
Winactie Easi-Scope 2

Winactie 3 komt vrijdag 5 februari online!

Bestel jouw eigen Easi-Scope nu met korting!

En…. wil jij nu ook een Easi-Scope?
Bestel deze dan nu bij ICTleskisten.

Ik mag je zelfs een kortingscode aanbieden.

Je kunt de Easi-Scope tot 10-02-2021 bestellen met €5 korting!
Je koopt ‘m dan voor €94
Gebruik kortingscode:

MirandaWedekind

Bestel je Beebot
Ik wil een Easi-Scope

Inzoomen met de Easi-Scope

By |januari 13th, 2021|

Inzoomen op allerlei dingen, dat is een leuke activiteit in de klas! Met de Easi-scope, een draagbare microscoop, kan dat. Letterlijk! In dit artikel vertel ik [...]

Deel dit artikel! Kies je platform.

Over de auteur:

Hoi, ik ben Miranda. Geboren in 1967, dus reken maar uit hoe oud ik ben... ;) Na de Pabo in deeltijd gedaan te hebben ben ik op mijn 30e begonnen als leerkracht. Mijn hart lag/ ligt bij kleuters. Want daar kun je heerlijk thematisch werken en zoeken naar wat elk kind nodig heeft. Voor ik leerkracht werd werkte ik in de gehandicaptenzorg. Ook dat heb ik met veel plezier gedaan en ik kijk daar nog steeds met veel plezier op terug. Inmiddels werk ik bovenschools als beleidsmedewerker Onderwijs en ICT waar ik ook bezig ben met mijn passie: digitale geletterdheid in de klas. Dat doe ik natuurlijk naast mijn eigen bedrijf Miranda Wedekind Onderwijsbegeleiding! Heb jij een vraag over ICT/ digitale geletterdheid of 21e eeuws leren? Stel 'm aan me via de mail, het contactformulier of de chat. Ik help je graag verder. Wil je meer over mij weten? Lees dan de pagina Over mij. Groet, Miranda

Geef een reactie

Titel

Ga naar de bovenkant