21e eeuws leren in de klas

Iedereen heeft er wel over gehoord: de 21e eeuwse vaardigheden. Maar wat doe je er nou echt mee in jouw klas?

In deze workshop verkennen we de 21e eeuwse vaardigheden en kijken wat ze precies inhouden. Daarna gaan we concreet aan de slag in kleine groepjes om een thema uit te werken.

Voor deze workshop is het fijn als je materialen van een thema dat je binnenkort in de klas wilt gaan doen, mee neemt naar de workshop (bijvoorbeeld je methodeboek, lesdoelen, Pinterestpagina met voorbereidingen,....).


Wat komt er aan bod?

- Je leert wat de 21e eeuwse vaardigheden inhouden.

- Je ziet voorbeelden van "good practices" in de klas.

- We denken in de workshop na over hoe je 21e eeuwse vaardigheden  in jouw klas kunt inzetten tijdens je volgende thema..

Opbrengst:

Na deze workshop weet je wat 21e eeuwse vaardigheden zijn en kun je deze inzetten in je klas. Je hebt ideeën gekregen om de vaardigheden in te zetten in je eigen klas en kunt dit meteen bij je volgende thema in de eigen groep inzetten.

Informatie:

Plaats: Op locatie met minimaal 5 deelnemers.

Wanneer: Op afspraak

Duur: De workshop duurt 2,5 uur.

Prijs: €75,- p.p.incl. btw

Voor wie: Leerkrachten.

Meenemen: Tablet/laptop en materialen om je volgende thema voor te bereiden (bijvoorbeeld je methodeboek, lesdoelen, Pinterestpagina met voorbereidingen,....).

Door de workshop te boeken stem je in met de Algemene voorwaarden.Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.